Nail Art Sunday – Pusselbitar

Jag är nybörjare på det där med nail art så en hel del av de grejer jag visar är betydligt bättre i teorin än i praktiken. Men skam den som ger sig. Dagens nail art är ett försök till pusselbitar. Tyvärr blev färgerna lite väl i samma kategori (även om de var himla fina ihop…kanske till något annat) så det blev inte så tydligt, speciellt som båda är högglansiga. Det blev med andra ord lite svårt att se vad det skulle föreställa och ännu svårare att fota:

NailArtPuzzle1

 

OPI Plank’s a lot är den lila och OPI Fly är den turkosa. I ett försök att skapa lite mindre blänk slängde jag på ett lager China Glaze Matte Magic och jag gillade det nog lite bättre matt.

NailArtPuzzle2 NailArtPuzzle3

 

(Ed var i alla fall snäll och sa att han såg att det var pusselbitar!) För fler nail arts får ni som vanligt kika in hos LeLack, det ska jag göra nu.

/J

 

4 thoughts on “Nail Art Sunday – Pusselbitar

  1. Det var fint, man ser definitivt att det är pusselbilatar! Jag tycker att det var snyggt glansigt, men för bildernas skull så syntes mönster bättre med matt överlack, fast IRL så tror jag nog att det är lika fint glansigt 🙂

     

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *