Nail Art Sunday – Rock

Temat för veckans Nail Art Sunday hos LeLack är Rock. Och som vanligt så slutade det här inte alls som jag tänkt mig. Mina nail arts brukar landa i någon slags abstrakt version av det jag tänkte mig från början. Kan man lite välvilligt säga. För det är ju liksom inte riktigt det som är meningen.

Dagens tanke var att på svart bakgrund få till snygga flames i neongult och neonorange. Men när jag började med den orange ovanpå den svarta så syntes det inte alls. Alltså fick jag uppfinna en plan b. Så här blev det:

NailArtRock1 NailArtRock2 NailArtRock3

 

Orange- och guldkladd på svart bakgrund. Men det känns lite rockigt i alla fall. Den svarta är Orly Liquid vinyl. Superblank svart som täcker på två tunna lager. Faktiskt första gången jag haft svart lack! Och jag gillade det. Den orange är China Glaze Riveting och den guldfärgade är OPI Goldeneye.

Det ska bli så kul att se allas tolkningar på det här temat!

/J

 

11 thoughts on “Nail Art Sunday – Rock

  1. Snyggt! Gillar din plan B. 🙂 Tips, nästa gång du vill att något ska synas ordentligt på svart bas så måla motivet i vitt först, sedan lägg på färgerna. 🙂

     
  2. Sorry för sent svar men har varit i London ett par dagar 🙂
    Å ditt texture lack var med fint, de står på min önskelista 🙂

     

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *