Nail Art Sunday

Visserligen är min NOTD (nail of the day) en avskavd variant av fredagens hololack till följd av städningen igår och alla handtvättar sen Sam kräktes i fredags men jag kan ju alltid visa en nail art som jag hade tidigare i veckan när jag ville pigga upp mig lite med soliga naglar så här i evighetsvintern. Det är China Glaze Happy Go Lucky och stämplat med China Glaze Riveting.

China Glaze Happy go lucky  Riveting photo 5c2d9c6d-6667-4311-8904-b2011eeefa0e_zpseebba3b3.jpg

Måste hitta något bättre sätt att fota än kassa mobilkamerabilder men jag kan inte bestämma mig för om jag ska fixa ett nytt objektiv till systemkameran med bättre närgräns eller om jag ska skaffa en kompakt att ha som komplement…. Tips?

Den som är sugen på både bättre bilder och snyggare nail arts kan klicka in sig hos LeLack.

/J

 

8 thoughts on “Nail Art Sunday

  • Ja, jag är mer nöjd med färgerna än stämplingen 🙂 Jag får kika på objektiv. Och se om jag kan sträcka ut armarna lite till så länge 🙂

    
 1. Hej Jenny!
  Hittade hit till dig tack vare att du var in till mig och kommenterade. Blir alltid lika glad över nya läsare som också är så gulliga och kommenterar. Tack! Vilken fin blogg du har, nu fick du en till följare på Bloglovin’! 🙂
  Vilken läcker nailart! 🙂

   

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *