NailArtSunday – Gräsliga veckan

LeLack har haft tema ”gräsliga veckan” hela veckan och visat upp de där nail artsen som man kanske inte blev så himla nöjd med (även om många av dem ändå är långt snyggare än vad jag skulle kunna åstadkomma). Temat för veckans NailArt Sunday är alltså också gräsliga veckan vilket passar utmärkt för då kan jag visa en ful kombination jag gjorde härom veckan. Jag tänkte mig en diskret jellymacka och valde Mavalas Riga som är skirt rosa och OPIs Pirouette my whistle som är ett silverglitter i olika storlekar.

Jag lackade i kvällsdunklet i vardagsrummet och tyckte det var rätt ok. På morgonen i solen såg jag dock att jag kanske borde varit lite mer noggrann och dessutom hade jag fått nåt svart som fastnat i lacket. Och så tog Riga bort allt det glittrande med PWM så det såg liksom mest smutsigt ut. Min slutsats? Jag tror jag behöver fler och bättre jellys 😉

MavalaRigaOPIPirouettemw

 

För fler Nail Arts, kika in hos LeLack 🙂

/J

 

6 thoughts on “NailArtSunday – Gräsliga veckan

  1. Jag tycker det var en fin kombination! Och nog har man varit med om att man tyckte att man gjort värsta snygga manikyren på kvällen, och sedan ser den bistra verkligheten dagen efter.. =)

     
  2. Jag tycker inte att detta var så gräsligt… man verkligen granskar naglarna så kanske det skulle finns det kanske utrymme för förbättring, men om man bara ser naglarna på normalt håll så tror jag att de skulle se ganska bra ut.

     

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *