Nytt år

Det pangas för fullt utanför, katterna har gömt sig på en stol under bordet i köket och Ed verkar kunna sova sig igenom det hela än så länge. Jag och T sitter i soffan med varsitt glas skumpa och försöker göra oss av med varsin förkylning. Inte helt framgångsrikt bör tilläggas.

Ed har lekt för fullt med gårdagens julklappar idag. Han har prickat klossar i lådan tils han i frustration gav upp och kastade både klossarna och lådan all världens väg och gick och satte sig i pulkan och såg ut som han väntade på snön. Annars har det varit ganska gnälligt här så här sista dagen på året men det kan ju ha att göra med att även hans näsa runnit för fullt…

2008 har varit ett väldigt speciellt år. 9 mammalediga månader. Ljuvliga månader som visserligen delvis är ett töcken pga en envis sömnbrist. Mot slutet av året hände plötsligt allt på en gång och man kan lugnt säga att det var en omställning att gå från att loda runt hemma med amningshjärna till att jobba 100% på 60% tid, gå från planering till godkänt exjobb på mindre än en månad och sälja och köpa lägenhet däremellan. Puh. Men det gick och min förhoppning om att kunna få en mer avslappnad start på 2009 verkar ha infriats. Jag har en examen, vi har en lägenhet och Ed har en dagisplats. Än är inga större projekt planerade för 2009 i alla fall (eller flytten kanske räknas som ett sådant förresten?).

Tack för att ni hängt med och Gott nytt år på er alla!

//J

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *