Och på nagelfronten…

…är det kortkort. Jag hade ett lack i lördags som chippade på tok för mycket för att jag skulle stå ut med det så jag tog bort det och tänkte att det går nog bra med nakna naglar en dag. En dag full med trädgårdsarbete. Inte smart tänkt. Vips var tre skivade och en fjärde bruten vid fingerspetsen. Med andra ord har jag väldigt korta naglar just nu. Men det hindrar ju inte att jag visar en bild från arkivet (oh, nu låter det som jag har ett arkiv fullt av lack att visa er…”Arkivet” innehåller nog max två lack till utöver detta.)

Hur som helst, här är OPI Pussy Galore. Liquid sand från Bond girls-kollektionen. Jag köpte det här och det vita i den kollektionen och jag gillar faktiskt båda även om jag tycker de är mer segtorkade och kräver fler lager än Zoyas. Jag har för mig att det här var tre lager (eller var det fyra?).  Rosa är inte min toppfärg precis men tja, jag gillade det faktiskt.

OPI_PussyGalore1 OPI_PussyGalore2

 

 

/J

 

2 thoughts on “Och på nagelfronten…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *