Oh my

Jag har inte lätt för att välja. Punkt. I gengäld är jag ofta väldigt flexibel. Nåja. Nu behöver jag köpa nya springskor. Oh my. Var på löplabbet idag och provade 6 par varav minst 3 par var helt ok (om man bortser från den neonrosa färgen som verkar vara slängd lite här och där på alla damlöparskor, what’s up with that?!?). Löplabbet har enligt min erfarenhet sjuttioelva varianter på skor som alla ser hemska ut men är sköna och bra att springa i. Men där får man inte välja, bara välja bort. Och av någon anledning är det inte de skor som är framme som man får prova utan de hemskaste färgerna som förvaras på lagret. Märkligt det där. Nåja, idag var jag där för att prova och jag provade och provade och hittade till sist ett par marinblå med alldeles för mycket neonrosa detaljer men som var väldigt sköna och som alla andra skor där kostade 1500:- (jag har handlat skor där flera gånger med ett par års mellanrum och de har alltid kostat 1500…). Köpte dem dock inte.

Brooks Ghost 6 Ladies Running Shoes 120138 1B984

Hittade dem sen på startfitness.co.uk för knappt 1000:- men då fanns de inte i min storlek tyvärr. Sen hittade jag ett par andra sköna inne på Stadium. Som var snygga också.

Nike Flyknit Lunar1+ Running Shoes 554888 010
Och så upptäckte jag att man kan ”customise” på Nikes egen shop… Så ursäkta om jag sitter här resten av dagen nu och väljer vilken färg prickarna på sulan ska ha…och skosnörena…och vad man ska skriva på plösen… Eller ja, i alla fall till det är dags att sticka iväg på dagens yogapass (där jag lyckligtvis inte alls behöver några skor) (förmodligen köper jag några helt andra…om ett tag…)

/J

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *