Om inte solen lyser

…så får naglarna göra det. Jag har neonlack. Hej åttiotalet liksom. Men på ett härligt sätt (och jag var lite för liten för nagellack då även om jag faktiskt minns att syrran hade ett neongult i sin sminklåda).

Dagens heter China Glaze Surfin’ for boys och är korallfärgat med skimmer och helt galet lysande. Bild 1 visar färgen bäst, bild 2 visar hur mycket min telefon får spel av att försöka fokusera på lysandet…

Kanske eventuellt hade det här lacket några kompisar när det trillade in i min brevlåda igår… Oups.

IMAG0321

Det är topplack från Poshe, China Glaze Ahoy, Riveting, Surfin’ for boys och I’m with the lifeguard, Orly Glowstick, Melt your popsicle och Skinny dip och Color club Sparkle and soar.

Kanske eventuellt ÄR jag nagellacksnörd. Äuhm…

//J

 

2 thoughts on “Om inte solen lyser

  1. Åh så fina!

    Men du hjälp! Färsting. Är du vaccinerad? Usch jag är ju hysterisk rädd för fästingar men det kommer att avta imorgon. För då fungerar vaccinet!

     
    • Ja men jag vet. Äckeldjur! Nej, jag är inte vaccinerad. Jag har stoppat huvudet i sanden. Men det var ju liksom min tredje fästing i livet… Men nu ska jag vaccinera mig. Och resten av familjen. Och inte klippa gräset förrän det är klart (nästa år?)

       

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *