OPI I knead sour-dough

Dags för lite nagellack igen va? Det blir lite dåligt med lackbilder här nu eftersom

1) Hösten är här och ljuset är på väg bort

2) Mina naglar har fått någon slags non stick-beläggning och alla lack chippar inom en halvtimma från att jag målat. Det är helt galet!

Men det var inte det vi skulle prata om. Innan hösten kom lyckades jag få till en bild på OPI I knead sour-dough från San Fransisco-kollektionen. Typiskt lack som passerar som ”trist” bland nagelnördarna (vilket jag ju iofs räknar mig själv till också…) men jag gillar det. Fint och ”lagom” och ibland känner man ju just för lite lagom. Två lättmålade lager.

OPIIkneadsourdough1 OPIIkneadsourdough2

 

/J

 

2 thoughts on “OPI I knead sour-dough

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *