OPI – My Paprika Is Hotter Than Yours

Så där ja, första lacket i högen är nu testat. Mycket glad färg. Utmärkt formula som täckte på två lager. Lite märklig finish kan jag tycka. Det är någon slags osynligt skimmer i men ser nästan lite neonigt ut när man målar och torkar lite halvmatt. När jag tittar på det i halvdunklet här inne så här på kvällen ser det blankt ut efter topplacket men på bilderna jag tog ser det närmast ut att ha nån slags gummifinish. Får se om jag kan få till en bild till i ljuset imorrn. Slängde på ett extra lager topplack efter att bilden tog men jag ser ingen skillnad direkt.

2013-04-02-OPI-My-Paprika-is-hotter-than-yours-005En annan konstig sak med bilden är att mina händer och nagelband ser helt torra ut fast de i själva verket är nyinsmorda och närmast blanka. Det verkar som jag får öva vidare med storkameran helt enkelt 😉

/J

Edit: Tänk vad lite morgonljus kan göra…

2013-04-03-OPI-My-paprika-is-hotter-than-yours-005

 

2 thoughts on “OPI – My Paprika Is Hotter Than Yours

  1. Hehe, ja det är farligt att sitta på kvällen i dunklet och betrakta sin lack, jag har fått många förvängda uppfattningar om lack på grund av det 🙂 Men detta var ett snyggt lack, jag gillar röda lack!

     

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *