OPI Stay the night

Missade holofredagen igår. Men jag hade en av hologlamholosarna på i alla fall, får visa den en annan gång för jag lyckades inte få solbilder (när jag väl kom hem till kameran hade det redan chippat…) och de lacken känns liksom meningslösa utan det. Sen gick en nagel av och nu har jag kapat ner alla…

Dagens lack är OPI Stay the night, svart med liquid sand-finish och rött glitter. Onekligen unikt i min samling men tja…jag måste säga att jag föredrar Zoyas texturlack i alla fall… Jag får nog prova igen till hösten eller så när jag blir sugen på mörkare lack igen för det här var nog så långt ifrån vår som man kan komma, hehe.

OPI_staythenight2 OPI_staythenight

 

2 lager är det och jag hade inga problem med vare sig formula eller torktid.

/J

 

One thought on “OPI Stay the night

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *