Party in pink – Zoya Arabella

Förmiddagen har idag ägnats åt zumbaparty. Det är zumbaledaren Johanna Lundberg som varje lördag hela sommaren fått Sjödalsparken i Huddinge att gunga i takt och idag var det stor avslutning till förmån för Cancerfonden.

Temat för dagen var Party in Pink och rosa naglar kändes ju som ett måste. Valet föll på mörkt ceriserosa/bärrosa Arabella från Zoyas höstkollektion med Pixie Dusts. En riktig höstrosa som är sååå fin! Formulan på de senaste 6 är till och med ännu bättre än på de tidigare vilket betyder att de utöver att sitta bra och vara extremt lättmålade nu täcker på ett lager (förutom Tomoko som jag visade häromdagen) (och jag har målat två på bilderna i alla fall). Finfint! Såna lovord kräver många bilder kanske?

ZoyaArabella4 ZoyaArabella3 ZoyaArabella2 ZoyaArabella1

 

Zumbapartyt då? Härligt fullt med lördagsenergi trots envist duggregn. Och lite sorgligt att zumbasommaren nu är över. På nåt sätt blir jag sämre på att prioritera danspassen på hösten men det kanske får bli ändring på det i år. Japp, så får det bli!

/J

 

One thought on “Party in pink – Zoya Arabella

  1. Hoppsan, din blogg e inte den bæsta før min plånbok, nu væntar jag på Zoyas höstkollektion i brevlådan 😉
    Tyckte det var fullt logiskt att när jag fick lämna de flesta av mina nagellack i förrådet i Oslo när jag flyttade och inte kommer se dem på tre månader, så köper jag helt enkelt nya att fylla mina tomma hyllor i badrummet.
    Konstigt nog tyckte inte sambon detsamma. Hm… Konstig kille.
    Kram!

     

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *