Pink Thursday – Zoya Rica

Rosa är torsdagen enligt Emma och för mig har det varit rosa måndag, tisdag, onsdag och torsdag. Hög tid att lacka om alltså (fast det har faktiskt inte chippat än!) men först måste jag ju visa Zoya Rica. Rosa med kraftigt guldskimmer och helt ljuvlig. I solen glittrar den nästan FÖR mycket så jag gillar den faktiskt bättre i skuggan. Ovanligt. Det här är tre lager. Första bilden är en solbild tagen med mobilen. De andra två är tagna i skuggan med vanliga kameran.

ZoyaRica3 ZoyaRica2 ZoyaRica1/J

 

 

4 thoughts on “Pink Thursday – Zoya Rica

  1. Kanske en dum fråga, men nu måste jag faktiskt fråga!

    Hur är det möjligt att måla på tre lager utan att det blir.. kladdigt? Jag förstår väl att det måste torka mellan lagren men.. hm.. När jag har på nagellack så har jag ett lager, för om jag smetar på ett till efter ett tag så vägrar det lagret torka ordentligt känns det som.. Jag är en nagellacksnoob iofs, använder det sällan men ändå. Vissa nagellack kräver sannerligen två lager men dem vill jag inte använda just för att det bara blir kladd i slutändan och jag lackar ur (!) och tar bort det helt istället.. 🙂

     
    • Jag väntar någon minut mellan lagren så jag låter det inte torka emellan. Efteråt Avslutar jag med snabbtorkande överlack som tränger igenom alla lager och härdar dem (finns flera olika varianter tex Seche Vite, Poshe super fast drying top coat, China Glaze Fast Forward eller Essie Good to go). Då är det genomtorrt på mellan 5 och 15 minuter bereoende på lack/antal lager. Lackandet blev så mycket lättare när jag upptäckte dem 🙂

       

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *