Resten av påsken

Ja, naglarna har ni ju sett nu. Men hur blev resten av påsken då? Tja, inte som planerat kan man säga. Som vanligt. Fem minuter innan vi skulle åka till mamma satt Ed på toaletten och grät över ont i magen. Troligen för mycket påskgodis men eftersom det gått magsjuka på dagis hela veckan vågade vi inte chansa. Han och pappa fick stanna hemma och jag och Sam drog till mormor (det var bara vi + morfar som skulle dit). Eftermiddagens våffelkalas fick vi ställa in helt.

Ed var dock rätt nöjd ändå. Efter en liten skattjakt på morgonen hittade han sitt påskägg och runt det satt ett par alldeles egna hörlurar så han satt i princip hela dagen med min telefon och lyssnade på sin Spotifylista. Och sjöng högljutt.

pask3Och Sam var nöjd han med. Han röjde hos mormor så det stod härliga till. Flyttade runt alla soffkuddar och så.

pask2

 

Och så fikade vi. Och jag åt godis för att ta igen den 20 dagars paus jag haft med det. Omnom. Och Sam åt kladdkaka till lunch.

pask1På hemvägen satt Sam och rabblade ”Sen när alla är friska ska vi åka till Lina, när alla är friska ska vi åka till Lina, när alla är friska ska vi åka till Lina”. Det här med att nån är sjuk jämt…inte bra för det sociala kan man säga… Blä. Men idag verkar Ed helt ok igen och säger i alla fall att han inte alls har ont i magen. Det var nog påskgodiset i alla fall. Puh.

/J

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *