Roooosa

Ed är inne i en rosa period. Eller man kan säga att han upptäckt färgen rosa. Han är förresten jätteduktig på färgerna och säger nästan alltid rätt. Utom på orange. Men det är ju en jättekonstig färg. Kanske. Nåja, det rosa.

Härom dagen skulle jag köpa 2 nya nappflaskor. Det finns blå och rosa av den sort vi köper. Frågade Ed vilken han ville ha och han funderade lite innan han pekade på den rosa och sa ”rooosa”. Köpte därför en av varje (sånt där ändras ju liksom fort ibland). Väl hemma när det var vällingdags kom han ihåg flaskan och ropade ”rooosa välling!”. Ja, kan Charlie och Lola (Eds favvoprogram för tillfället) dricka rosa mjölk så!

För några veckor sen diskuterade jag och kollegan H det där med att man ska måla en massa saker på begäran. Hans dotter kräver en massa prinsessor. Ed vill bara att man ska måla bilar, lastbilar, ”vagnhus” och en och annan tunnelbana. Tills idag. Nu har jag ritat sjuttioelva klänningar, Ed i klänningar och en och annan rosa bil. Roligt med lite omväxling men jag måste säga att det är väldigt mycket lättare att rita bilar…eller har jag bara mer övning?

Nu har grabbarna flytt fältet så nu ska jag komma igång med städningen!

//J

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *