Semestermode

Tänk så lätt det är att halka in i semestermode på helgerna nuförtiden. Galet. Maken är inne i nåt slags jobbrace med 12-timmarsdagar 6 dagar i veckan (plus x antal telefonsamtal på den lediga dagen) så jag och grabbarna har mest roat oss på egen hand.

Lördagen började vi i Farsta med mormor för lite klippning av killarna. Sommarfrilla på. Mycket fascinerande att Sam fick en hyfsat jämn kalufs med tanke på att han satt och vred på huvudet hela tiden för att titta på allt spännande som hände. Efter det en ganska lugn fika/lunch (man FICK glass till pannkakorna…det var ju ändå lördag). Lugn förutom språngmarchen till toaletten i andra änden av centrum. Men vi hann. Duktiga Sam har nu klarat av sin första blöjfria vecka med bara en olycka (på dagis) och i natt sov han till och med utan.

  photo IMAG1233_zps49ec941f.jpg

Nyklippta (iaf två tredjedelar av oss…men jag skulle också behöva boka en tid) åkte vi sen hem till Balbir och fick nybakta muffins och lek i parken följt av en middag. Himla bra dag!

Igår blev det lite fixande hemma och en tur till Täby för återlämning av lånad bil och sen en himla massa letande efter ny grästrimmer (vår tomt är typ skogstomt så gräsklippare göre sig icke besvär). Och så test av densamma mellan skurarna medan killarna lekte med morfar på tomten. Jag klippte faktiskt alltihop. Så pass att jag har träningsvärk idag av att ha hållit emot vibrationerna i trimmern. Haha. Men då har jag ju i alla fall fått någon form av träning (det är lite dåligt på den fronten för tillfället tyvärr…).

Och nu som sagt, på jobbet i semestermode men fyra veckor till semestern. Hur ska detta gååå?

/J

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *