Sista bm-besöket?

Idag var det dags för koll av lillebror igen. Han växer och frodas och hjärtat dunkar på som det ska. Han hade också sjunkit från att vara rörlig till ruckbar (vilket ju var ungefär så långt som Ed kom också). Fick en ny tid på bf-dagen (24/5) men hoppas slippa den och istället snusa bebis då. Vi får se. Mina datum har ju i alla fall både kommit och gått utan minsta känning. Men men, förr eller senare så. Jag flåsar vidare upp och ner för backen till dagis.

Igår, v38+1
v381.jpg picture by hjarterdamen

Med Ed i magen v38+0
v380.jpg picture by hjarterdamen

Större och större och magen blir randigare och randigare. Men tånaglarna är målade. Man får vara nöjd med det lilla i tillvaron 😉 Jag som lovade mig att jag inte skulle gå om Tobbe i vikt denna gång ligger nu och nosar i det området. Skit också. Detta trots att jag sagt att han visst får dricka öl även nära inpå bf. Det finns ju taxi. (Fast jag har å andra sidan också varnat honom för att han kan komma att bli utslängd om han försöker profylaxandas mig i ansiktet efter nämnda öl…). Annars är väl läget under kontroll och jag börjar fundera på om det inte är dags för lite fönsterputsning.

//J

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *