Sommar på vintern

För att vara målat efter maratoncombaten är det inte såå mycket utanför i alla fall. Men jag hade ju kunnat dra ett tag med removerpennan (fast det känns inte som den funkar så bra) eller ännu hellre smörjt in händerna och nagelbanden. Men men, så här ser det ut just nu. Essie Smooth sailing. Blålila skimmer från en sommarkolletion (kanske förra årets, jag är osäker). 4 otestade kvar nu varav 2 är effektlack (lack som används över en annan färg).

Appropå nagellack så funderade jag länge på om jag var så beroende att jag skulle ha en sån kategori på förra bloggen. Men det blev liksom aldrig av och mina bilder hamnade på kattforumet istället (det är inte så ologiskt som det låter. Det finns en OT-del på forumet som är den jag hänger på. Själva kattsnackandet klarade jag nog av första året jag hängde där). Men här blev det visst en. Och fullt med inlägg i den också (lackar oftast om varannan dag). Jag har länge varit periodare när det gäller nagellack men den senaste perioden har liksom permanentats…

//J

//J

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *