Sommarlovsstart – check

Dock kan man nog inte med bästa vilja påstå att sommarlovet började bra för killarna. Ed var pepp med sina nya blå hängselbyxor (aka Luigibyxorna), hembakta småkakor till fröknarna och ett glatt fredagshumör. Sam var rätt pepp han med. Tills han kräktes upp frukosten… Inställd sista dagisdag i livet pga lillbrorsans kräk liksom. Inte helt poppis.

Men det kom inget mer och vi hade en rätt bra förmiddag i alla fall. Sam somnade vid elvarycket och sov i två timmar och jag och Ed målade naglar, ritade Luigigubbar och klippte ut dem och spelade lite Mario Party. Sen kom morfar så jag och Ed iaf skulle kunna åka till dagis och hämta alla regnkläder och extrakläder och allt inför semestern. Och lämna kakorna.

Efter det tog jag med Ed till Kungens Kurva för inhandling av sluta dagis-present men på parkeringen började han storgråta och ville hem (inte vad man väntar sig utanför en leksaksaffär precis) så vi vände hemåt igen. Halvvägs fick jag stanna bilen och rota fram en platspåse för nu var det visst hans tur att kräkas. Suck.

Väl hemma skickade vi hem morfar och har nu spenderat eftermiddagen med att spela lite till, kolla på Pippi, Madagaskar 3 och Alvin och gänget samt sjunga med Yohio på allsången. Och äta ett gäng rostmackor. Och inget mer kräks. Fint så. Nu hoppas jag att vi slipper mer sjuka men helgens planer med zumba i parken (Sjödalsparken i Huddinge, gratis zumba på lördagsmorgnar kl 10.30 – rekommenderas!!) följt av grillkväll hos Tiina fick ställas in. Så himla trist.

Själv är jag glad att det iaf inte var min semester som började så här. Det gäller ju att se det där med en jobbvecka kvar från den ljusa sidan 😉

/J

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *