Surprise

Jag kommer behöva lära mig bredspackla. Och tapeteländet är inte borta än. Min snälla far var dock över med en ångmaskin som skulle underlätta arbette. Tyvärr missade han att slänga med sladden till den och utan ström går det inte så bra (specialsladd).

Vi drog till Färgbutiken i Vårby där vi blev lovade tips om målare på måndag. Vi drog till Hornbach där vi blev rådda att använda nån slags renoveringsduk (som dock var lätt skrovlig så det lär ju se hemskt ut med spacklade skarvar…). Vi kom ut från Hornbach med en matta till hallgolvet. Inte helt planenligt kan man säga. Men men. Takfärg fick vi köpt i alla fall.

Undrar om man kan få en målare till att bredspackla och låta mig gå som lärling under tiden? Med tanke på hur väggarna ser ut i resten av huset känns det som det vore bra. Jaja, vi får se.

//J

 

4 thoughts on “Surprise

 1. Hyfsat bra. Speciellt om jag får upp tempot lite 🙂 Men för säkerhets skull var jag ute och klippte gräset en sväng också (med min icke motordrivna klippare och bitvis med…sax…)

   
 2. Kan du inte använda renoveringsgips-sånna tunna skivor som du sätter över allt.Slipper riva tapet och behöver bara spackla skarvar och skruvhål.
  Dom bygger bara några mm. Fast det kanske är motionen du är ute efter?

   
  • Jo kanske men dels har vi inget bra sätt att frakta hem dem, dels blir det meckigt runt uttag och sånt och så lär jag behöva slita loss mina fina nymålade dörrfoder 😉 För att inte tala om att jag då spenderat tre dagar med att riva tapet i onödan, haha.

    

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *