Tisdagens

Nej, jag kan inte säga att jag har ny färg pga friskare (är dock friskare och på jobbet idag). Orkade inte välja favorit och lacka om till den igår. Dock får ni en bild på dagens naglar. Mest för att jag är så sjukt imponerad över att det är helt oskadat på varenda nagel trots att lackningen skedde i tisdags!

Orly Night Owl heter färgen och är en av mina favvisar i och för sig. Och Orly är ett av de märken jag kommer bäst överens med.

Tänk vad nagellacket kan sitta bara man följer instruktionerna *host, harkel*. Jag har en nagelstärkare som heter NailTek II. Brukar ha den underst *duh*. Men i instruktionen stod även att man skulle ha den överst också. Och sen lägga på ett nytt lager dagligen. Jo men tjena. Det kan väl inte vara så noga?. Tydligen.  Eller halvtydligen i alla fall. De senaste gångerna jag lackat har jag slängt på ett lager NailTek dagen efter också. Och antingen är det en slump eller så har det effekt för så här bra har mina lackningar aldrig suttit förut. Det normala är liksom att jag får kämpa för att stå ut dag 2 och fram mot kvällen har det nästan alltid chippat nånstans. Men nu, nope nada. Liten antydan till tipwear bara. Trots sjuttitolv handtvättar och lite diskning på det. Fascinerande (tycker möjligen bara jag men ändå, en främling).

//J

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *