United in pink – Blå måndag

Denna vecka kör bloggarna Claws in Color och Lacky Corner ”United in pink” hela veckan. Fin tanke denna rosa månad och jag ska försöka lacka lite extra rosa. Idag är det ju dessutom blå måndag hos NailMe men jag tänker inte låta det hindra mig. Vi kör duokromt från Depend helt enkelt. Blått OCH rosa. 2087 var namnet.

depend2087_1 depend2087_2Det är 2 lager och inga konstigheter. Jag köpte två lack från den här kollektionen och min första tanke när jag provade dem båda var ”varför köpte jag det här?”. Jag gillar liksom inte duokromt. Bara på bild/andra. Jag har också köpt två fulla duokroma kollektioner (Beetlejuice från Models own och China Glaze förra sommaren vad den nu hette). Klantigt kan tyckas. Kanske har jag lärt mig nu? De ÄR ju fina och jag VILL gilla dem men nja…

/J

pinkribbon


 

 

5 thoughts on “United in pink – Blå måndag

  1. Åh va fint, men så älskar jag ju duochroma lack i massor, kan nästan vara min favofinsh i många lägen. Fast alla kan ju inte gilla allt och egentligen är det ju tur att vi alla tycker lite olika. 🙂

     

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *