United in pink – China Glaze United

Dagens lack kommer från China Glaze Rosa bandet-kollektion 2012 och heter China Glaze United. Första gången jag skulle öppna flaskan tappade jag den i golvet och den sprack… Jag lyckades rädda ungefär hälften genom att hälla över det i en tom flaska (tro det eller ej men jag har faktiskt såna) och det är jag glad för för det här är fint. Blingigt men diskret. Gammelrosa med glitter med lite alla möjliga färger. 2 lager och inga konstigheter. Det torkar lite matt och påminner nästan om ett finkornigt texturlack men jag la på två lager Essie Good To Go (men hade nog kunnat fortsätta med ännu mer överlack för det är inte slätt).
pinkribbon


 

 

5 thoughts on “United in pink – China Glaze United

  1. Tack, jag trivs bra i det. Tyvärr är det så här ett knappt dygn efter att jag lackat chippat till hälften på två naglar… Men då får jag ju å andra sidan anledning att lacka om med ett annat rosa till imorrn 😉

     

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *