United in pink – födelsedagsglitter

Jaha, vad gör man med en födelsedag då? Lackar glitter så klart! Sjätte nagellacksinlägget denna vecka och nog borde jag väl hinna få till en nail art till imorrn också! Sen verkar det stå en grön vecka på tur men även om tanken är fin (depression awareness) så måste jag nog passa de flesta dagarna. Dels för att jag fått hem 12 nya lack under veckan som gått och INGET är vare sig rosa eller grönt och det kliar i fingrarna efter att få prova. Eller förresten, ett grönt fick jag hem. Dessvärre såg det ut så här
krossatlack
(Zoyas Satin collection. En beställning som gick åt skogen från början och jag tvivlar på att jag kommer handla från samma nätbutik igen men jag återkommer när/om jag fått svar på mitt mail med den här bilden. Det var dock inte det enda som gick fel med beställningen…)
Men ja, det var som sagt inte det jag skulle prata om nu. Dagens lack är min favoritgrå, Misa Spaced out, grå med diskret skimmer och några stänk av svart och ovanpå det två lager OPI Minnie Style. Gillade verkligen kombinationen!
fodelsedag1 fodelsedag2
//J


 

3 thoughts on “United in pink – födelsedagsglitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *