United in pink – OPI Princess rule!

Idag har jag en ganska trist lack som ändå är himla speciellt i min samling. Det här är nämligen det allra första OPI-lack jag köpte. Tänk att av alla fina lack jag stod och fingrade på där inne på Kicks så var det det här som fick följa med hem den där gången för några år sedan. Samligen har ju utökats en del sen dess och den här nyansen är inte särskilt frekvent förekommande kan man säga. Men den har ett nostalgivärde ändå. Trots att jag efter fyra lager inte får den hel täckande ens. Camilla visade den igår och hennes ser minsann täckande ut så jag kanske målade ovanligt tunt eller så.

 photo 13e27256-ad83-4f70-9b1f-d414dd963530_zpsad6fca2e.jpg

/J


 

3 thoughts on “United in pink – OPI Princess rule!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *