Utmaning!

Åh, jag fick en utmaning av Girle. Och jag är lydig minsann 🙂

Humör just nu? Glad, trött och för tillfället ganska avslappnad.
Kläder just nu? Stuprörsjeans från Only (som dessvärre går att dra ner utan att knäppa upp…måste köpa jeans!), grå amningströja från Pop (amningen har fått sig ett tillfälligt uppsving iom att en viss liten herre har vattkoppor på tungan…stackars…)
Musik just nu? Just nu spelas Carl Johan Vallgren – Lycklig idiot (har satt all musik på datorn på shuffle)
Sommarplaner? Börja jobba igen… Gosa med familjen, påta i ny trädgård och huspyssla resterande tid.
Hur många kuddar sover du med? En
Spelar du något instrument? Blockflöjt. Spelade är väl kanske mer korrekt. Har dock försökt spela lite för Ed men han säger mest ”Mamma, det låååter”
Morgon eller nattmänniska? Morgonmänniska, som tur är.
Snarkar du? Om jag är förkyld eller gravid
Stjärntecken? Våg
Skostorlek? 38
Längd? 165 cm
Äckligaste insekten/djuret? Spindlar!
Vad vill du jobba som? Åh ångest! Trots 2 magisterexamina har jag fortfarande ingen aning.
Vad längtar du mest efter just nu? Lite sömn?
Brukar du svära mycket? Jo, tyvärr är det kanske så…
Land du vill besöka? USA, Australien och säkert ett gäng till…fast för tillfället är jag himla nöjd hemma.
Vad har du gjort idag? Busat med Ed, badat badkar med båda grabbarna, kollat bolibompa, dansat till The Pinks med Ed, kramat lillprickis, serverat lunch till grabbarna och mormor, ammat, ammat lite till, tvättat kattkräkt täcke och firat födelsedagsmaken lite smått (han jobbar).
Vad ska du göra i morgon? Gosa ledig make. Försöka ta lite sovmorgon. Bära liten prickis.
Vilket är ditt närmsta köpcentrum? Farsta Centrum
Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången? Nope, har ingen aning om vad han gör idag och är inte så värst nyfiken på det heller.
Är du polare med grannarna? Vintertid – inte så värst, hejar bara. Sommartid – tja, pratar ju när vi hänger vid sandlådan med alla barnen 🙂
Vad är det första du gör när du vaknar? Välling till Ed (ofta kommer han in och lägger sig hos mig och ligger och pratar längtande om att han vill ha en stoooor flaska välling som är lagom varm…)
Är det nåt du absolut inte äter? Inälvsmat, skaldjur (har överhuvudtaget svårt för saker som kan titta på mig när det serveras, typ kräftor…men kan äta om nån annan skalar…). Är generellt ganska kinkig på att prova nya saker tyvärr.
Brukar du sola? På stranden ja. Fast nuförtiden handlar strandbesök mer om att jaga och hålla rätt på ungar än att ligga och softa så, nja.
Tränar du? Ja jo, hemmaträning, Wii och promenader. En av ganska få anledningar till att längta till jobbet är dock mina och Bs gympass! Saknar också gruppträning…och funderar lite på att börja jogga när vi flyttar :-O

//J

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *