Veckans träning

Hoppla, det var länge sen det kom ett sånt inlägg. Med fyra förkylningar på raken har mars blivit en nästan helt träningsfri månad. Men nu är det nya tag  och ny månad och den här veckan har jag faktiskt fått till fyra pass. Jag har tappat lite kan man säga. Milt sagt.

Måndag: NTC-Get lean (Nike Training Club-appen, perfekt hemmaträning en vabdag!) + lite hemmayoga

Onsdag: Bodybalance 55min

Lördag: Bodypump 55 min

Söndag: SomaMove 45 min

SomaMove som jag testade för första gången idag är en nyhet på SATS. Det var lite som yoga på speed blandat med afro/capoeria fast utan att man behövde tänka på att hålla takten. Mycket upp och ner och böj och sträck. Balansträning med hög puls och spänst och ja…allt. Innan dagens pass hade jag ont lite överallt efter gårdagens pump men nu känner jag mig bara mjukt avslappnad. Återstår att se hur det känns imorrn…

/J

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *