Vintern är här

Vintertid. I år slumpade det sig så att barnen liksom blev omställda automatiskt under helgen (tjejmiddag här i fredags och lekkompis här till killarna=de kom i säng vid tiotiden=sovmorgon på lördagen=somnade sent på söndagen=vaknade vanligt tid idag fast det var ny tid). Himla skönt faktiskt.

Vintertid har också inneburit minusgrader och invigning av nya vinterkläderna. Och så är det nog hög tid att ta tag i det där med fotmätning och inköp av vinterskor…

Ed på väg hem från gårdagens kalas. Nya jackan på 🙂 Dock inga vantar (försvunna på dagis) och ingen mössa (försvunnen på dagis). Gah vad jag hatar att allt bara försvinner där. Och så får man skäll för att ungarna inte har mössor (mest Eds grejer som försvinner). Beställde i helgen mössor med deras namn stort skrivet över halva mössan i alla fall. Kanske hjälper lite?

Edcyklar

Som nödlösning i helgen köpte vi i alla fall en ny mössa till Ed. Har också fått gnäll över att han inte drar ner mössan ordentligt över öronen och den här verkar iaf råda bot på det. Nu hittar jag ingen bild på den men den är grå med svarta solglasögon på och i solglasögonen är det hål för ögonen= Ed drar ner mössan så det blir som en mask och blir på köpet varm om både öron och näsa. Haha.

Sam har också premiäroverallat i vagnen (promenad på väg till återvinningen, därav kartongen)

Han ser glad ut i alla fall 😉

/J

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *