Zoya Pixie Dust Stevie

Sista Pixie Dusten jag provar nu. Längtar redan efter höstens Zoyasläpp… Jag har gillat dem allihop och det här är de första hela kollektionerna jag köpt (2 kollektioner med 6 lack i varje). Det här är Zoya Stevie. Riktigt behaglig färg även om jag känner mig lite som 11 igen när jag bär den (jag hade en svår crush på ljuslila i den åldern och ALLT i min omgivning hade den färgen om det gick och det var ju på 80-talet så det gick…)

ZoyaStevie2 ZoyaStevie1

 

5 thoughts on “Zoya Pixie Dust Stevie

 1. Åhhhhh! Vill ha….!!
  Vill du beställa den åt mig nästa gång du gör det där magiska på nätet…?
  //nagellacksbebis

   
 2. Åh vad bra, ska kolla där!
  Om jag inte lyckas så säger jag till 🙂
  Jag och JM skulle gärna komma för lack-intro någon dag…!

   

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *